januar 29

Sarpsborg 08 har signert en toårsavtale med ny keeper

Sarpsborg 08 har signert en toårsavtale med David Mitov Nilsson. Det skriver klubben på sine nettsider:

-Stor interesse

  • Sarpsborg 08 viste stor interesse. Det betyr mye og jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben fra spillere som har vært her før også. Det skal bli kult å teste et nytt land, en ny kultur og en ny klubb, sier den 190 centimeter høye sisteskansen etter å ha krittet på for de blåhvite. 

  • Mitov Nilsson er en keeper vi har fulgt over tid. Han har vært en del av IFK Norrköping i flere år, før han i sommer gikk til GIF Sundsvall. En storvokst keeper vi er trygge på kommer til å utfylle et allerede godt keeperteam på en fin måte, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Svensk seriemester

David Mitov Nilsson har vært med på å vinne Allsvenskan med IFK Norrköping og står også bokført med en a-landskamp for både Sverige og Nord-Makedonia.


Foto 1 via S08 | aktuell link