februar 01

God lørdag! Status iøstfold: To kvinner kniv-skadet. Promille. Trafikkuhell. Savnet dame til rette

God lørdag, er 1.februar i dag. Våkner opp til overskya vær og 6-7 grader. Prognosene tyder på noe variert vær, men bedre på søndag.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd..

To kvinner kniv-skadet

#Moss

Kl 03.30

Ca kl 03.30 mottok politiet mld om knivstikking på en adresse på Jeløya. Politi og ambulanse var på stedet kort tid etterpå. I leiligheten befant det seg to kvinner i 30-årene. Begge hadde knivskader.

Den ene kvinnen ble kjørt til Sykehuset Kalnes. Tilstanden hennes er stabil, men uavklart i følge helse. Den andre kvinnen ble kjørt til legevakta for behandling av mindre kuttskader. Hun ble deretter pågrepet og satt i arrest. Begge kvinnene har status som mistenkt i saken. Saken etterforskes videre utover dagen både taktisk og teknisk.

Promille

#Sarpsborg

Kl 01.29

En politipatrulje stanset en bil i sentrum. Fører av bilen, en mann i 20-årene, fremstod som beruset. Nødvendige prøver tatt, og førerkortet tatt i beslag.

Fant stjålet prosjektor

#Sarpsborg

Kl 23.52

En politipatrulje var i en leilighet på Greåker, gjorde funn av en projektor som viste seg å være stjålet fra et minilager for noen dager siden. Projektoren har en verdi på ca 70 000,- kr. En mann i 30-årene erkjente tyveriet.

Savnet dame til rette

#Moss

Kl 22.52

Politiet søkte etter en savnet dame i 70-årene sent fredag kveld. Hun kom etterhvert til rette, og er i god behold.

Trafikkontroll

#Fredrikstad

Kl 19.22

UP har avholdt en laserkontroll på FV117. 11 førere fikk forenklet forelegg og 1 fører ble anmeldt og fikk beslaglagt førerkortet for hastighet.

Trafikkuhell

#Sarpsborg

Kl 03.46

Melding om trafikkulykke E6 sydgående v/Grålum. Nødetatene på vei

Promille

#Sarpsborg

Kl 23.42

UP stanset en bil på Greåkerveien. Fører, en mann i 20-årene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt, og førerkortet beslaglagt.

Sveip Enebakk

Jordras

#Enebakk

Kl 01.52

Kl 01.52 fikk politiet mld om et jordras i nærheten av Lillestrømveien 906. Nødetatene er på stedet. Politiet evakuerer nærliggende bolighus. Ingen informasjon om at noen personer er tatt av raset. Fv120 blir sperret.

Totalt 7 husstander og 9 personer er evakuert. Geologer vil komme til stedet utover dagen for vurdering av masser og fare for nye ras. Fv120 vil være stengt og de evakuerte får ikke flytte hjem før geologer har vært på stedet.