februar 01

Sesongpremiere for «Vikingane»

Vikingane er snart tilbake med ny sesong på NRK. I den episke og humoristiske dramaserien satt til vikingtiden skal vi nå ta del i forhistorien om maktspillet, romansene og fjolsene i Norheim. Sesong tre byr nemlig på hva som skjedde i tiden før de foregående sesongene skriver NRK i en melding:

Hva?

Hva har formet Jarl Varg til å bli så ondskapsfull? Hvorfor i all verden giftet Frøya seg med Orm? Hva har Liv opplevd som har gjort henne så voldsomt tiltrukket av maktpersoner? Og hvilken hemmelighet bærer Kark på som kan gjøre ham til vikinghøvding?

3.sesong

Den tredje sesongen av Vikingane går tilbake i tid og forteller historien før de to tidligere sesongene, samtidig som den forteller sin egen dramatiske og dustete historie som leder opp til det største og mest kaotiske slaget i Norgeshistorien.

Hele sesongen legges ut i NRK TV fredag 21. februar. Der kan du også se de to første sesongene.

Sendes

NRK1 fredag 21. februar kl. 23:20

I tillegg til et gjensyn med Høvding Olav (Henrik Mestad), får vi møte Jakob Oftebro i rollen som Livs mann Arnstein, Pia Tjelta som Dragerytteren, Jan Sælid som Vidkun den Svikefulle, Per Christian Ellefsen som Rufus’ teaterprodusent og Thorbjørn Harr som Jarl Bjørn – Jarl Vargs bestevenn og erkefiende.


FOTO: VIAFILM/NRK