februar 02

God søndag! Status iøstfold: Bil på jordet. 250 liter sprit. Viste fingeren til politiet. Hull i veggen..

God søndag, våkner opp til sol og fint vær. Kan bli en fin avslutning på uka.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag natt til i dag. Her er noe av det som har skjedd..

Bil kjørte i fjellvegg

#Fredrikstad

Kl 09.17

Kråkerøy. Glomboveien. Nødetatene rykker ut til trafikkuhell. Bil som har kjørt inn i en fjellvegg. Kun en bil involvert og det er en person i bilen som kjøres Kalnes for behandling av så langt ukjent skadeomfang. Stedet etterhvert ryddet. Politiet mistenker den mannlige føreren for å være påvirket av alkohol. Nødvendige prøver blir tatt.

Bil endte på jordet

#Fredrikstad

Kl 01.22

Rv110. Melding om en bil som har kjørt ut på jordet. Skal ikke være personskade. To personer i bilen, Begge svært beruset og begge blir pågrepet. Personene er i 40- og 30-årene fra Litauen.

Viste fingeren til politiet

#Halden

Kl 01.44

En mann i 20-årene bortvist fra sentrum. Godt beruset og viste fingeren til patruljen.

Mann gikk til angrep på gutt

#Fredrikstad

Kl 23.00

Ca Kl 23 fikk politiet mld om at noen ungdommer hadde vært ute på Kråkerøy, hvor de hadde blitt oppsøkt av en mann. Mannen hadde etter hvert gått til angrep på den ene gutten og ristet han. Mannen hadde med seg en hund, denne hadde bitt gutten i baken. Ingen skader på gutten i slutten av tenårene. Mannen i 50-årene ble pågrepet og kjørt til arrest.

250 liter med sprit

#Halden

Kl 23.49

Tollerne stanset en bil med en litauisk sjåfør i 50-årene. I bilen ble gjort funn av drøye 250 liter sprit og noe sigaretter. Mannen pågrepet og kjørt arrest.

Kranglefant

#Sarpsborg

Kl 03.13

En mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å kranglet med vaktene på et utested i sentrum.

Kranglete

#Fredrikstad

Kl 02.32

En mann i 50-årene bortvist fra sentrum. Mannen har vært kranglete overfor vaktene på et utested,samt at han veltet et skilt.

Oppførte seg truende

#Moss

Kl 02.47

En mann i 20-årene innbringes til arrest. Mannen har vært truende overfor tre vakter. Mannen anmeldes for trusler, ordensforstyrrelse samt nekte å oppgi personalia til politiet.

Nektet å flytte seg

#Moss

Kl 03.12

En politipatrulje kom over en mann i 30 årene i sentrum. Mannen stod midt i veien og nektet å flytte seg for patruljen. Fremstod svært kranglete og ble deretter bortvist fra sentrum.

Hull i veggen – Mislykket tyveri..

#Moss

Kl 02.25

Ca Kl 02.25 mottok politiet mld om forsøk på grovt tyveri fra Garmin Norge, Dillingtoppen, Gjerningspersonene har forsøkt å skjære hull i veggen, ikke lyktes med dette. Patruljen vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse, oppretter en sak på forholdet.

Ble kjørt hjem

#Askim

Kl 01.15

Politiet påtraff en godt beruset mann i 40-årene i sentrum. Patruljen kjørte mannen hjem, og han fikk et pålegg om å holde seg borte fra sentrum for resten av natten.

Ville ikke høre

#Moss

Kl 01.20

Kl 01.20 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete mot vaktene på et utested i sentrum. Vedkommende klarte ikke å overholde dette og kom tilbake litt senere på natten. Anmeldes for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Høy musikk

#Moss

Kl 01.30

En politipatrulje rykket ut til en adresse på Dilling og dempet en fest etter klager om høy musikk. Huseier fikk pålegg om å holde fred resten av natten.

… tidligere lørdagskveld

Påkjørt fotgjenger

#Fredrikstad

Kl 18.20

Meldt om påkjørsel av fotgjenger Veumveien ved Christianslund. Mann i 60 årene ble kjørt Kalnes sykehus. Fått tilbakemelding om at fotgjenger fikk skulder ut av ledd og slått hodet, men vurdert som ikke alvorlig skadd.