februar 02

«Skjult av snø» med ny sesong

Sesong to av «Skjult av snø», en serie basert på en idé av den svenske krimforfatteren Leif GW Persson, kommer til NENT Groups strømmetjeneste Viaplay i starten av 2021. Det skriver NENT Group i en melding:

Robert Gustafsson

Krimdramaets første sesong leverte sterke tall på Viaplay, og hovedrolleinnehaver Robert Gustafsson vant Sveriges mest prestisjefulle TV-pris under Kristallen-prisutdelingen i Sverige i 2019 for Beste mannlige hovedrolle.

Gustafsson retunerer i rollen som Peter Wendel i den nye sesongen, og han er sikker på at det er flere historier å fortelle om rollefiguren hans og kollegene i cold case-avdelingen.

– Det er en spennende blanding av en psykologisk thriller og klassisk krim – men også med elementer av både mørk og hverdagslig humor. En ekte dag for en etterforsker består nesten aldri av bare spenning og biljakter, men har mye personlig drama, redsel, beslutningsangst og humor, sier Gustafsson.

Serien vil styrke en stadig sterkere portefølje av nordisk drama for NENT Group og Viaplay.

– Serien var en av de største seersuksessene i 2019 og var nominert i tre kategorier under Kristallen. Jeg gleder meg like mye til neste sesong som våre seere, forteller Chief Content Officer i NENT Group, Filippa Wallestam.