februar 03

Tidligere Sarpsborg 08-spiller signerte for Brann. Tveita..


28-åringen Jon-Helge Tveita har signert en 3-års kontrakt med Brann. Han kommer som Bosman-spiller etter at kontrakten med Sarpsborg 08 gikk ut etter forrige sesong opplyser klubben på sine nettsider.


Gøy

– Det er utrolig gøy at dette gikk i orden. Jeg har trent for meg selv den siste måneden, og gleder meg til å komme inn i en garderobekultur igjen, sier Jon-Helge Tveita til brann.no.Mandag

Signeringen skjedde mandag formiddag på Stadion og Tveita blir Brann-spiller ut 2022-sesongen. Tveita er høyreback og har de fire siste sesongene spilt for Sarpsborg 08. Der fikk han med seg 88 kamper i norske turneringer, i tillegg til 12 kamper i Europa League. Før overgangen til Sarpsborg 08 spilte han i Viking og Bryne.

Aktuell link | foto via Brann