februar 06

Viaplay viser Premier League i Norge fra 2022 til 2028


Nordic Entertainment Group har sikret eksklusive medierettigheter for Premier League i hele Norden, inkludert Norge for første gang. Rettighetene strekker seg fra 2022 til 2028 og Viaplay blir hjem til rettighetene på det norske markedet skriver NENT Group i en melding:Engelsk fotball har en unik plass i Norge, og Premier League er den desidert største fotballrettigheten i landet. Det har det vært det siden 1969, da det norske publikummet for første gang kunne følge engelsk fotball på norsk TV. Det er første gang NENT Group har hatt rettighetene til Premier League i Norge.


2022

Det betyr at nordmenn fra 2022 kan følge norske Premier League-stjerner som Joshua King, Sander Berge, Alexander Tettey og ikke minst Ole Gunner Solskjær på Viaplay og NENT Groups plattformer.
Det nordiske mediekonsernet tar over stafettpinnen for Premier League fra sesongen 2022/2023 og har store ambisjoner om å utvide dekningen av direktesendte kamper, dybdereportasjer og annet innhold fra verdens mest underholdende liga.


– Jeg er ekstremt fornøyd med denne avtalen som igjen viser NENT Groups ledende posisjon i Norden. Premier League-fotballen er en hjørnestein i sportstilbudet vårt og nå vil også Norge, i tillegg til resten av de nordiske landene, gi oss en sterk plattform for å videreutvikle denne fantastiske rettigheten. Vi har lang erfaring med å lage Premier League-sendinger i verdensklasse til dedikerte fans i Norden. Våre sportsavdelinger er klare til å løfte dekningen til nye nivåer i mange år fremover, forteller Anders Jensen, konsernsjef i NENT Group.
Han er stolt over å lande avtalen med Premier League.


Foto / presse / NENT