februar 12

Norges største Boligmesse til Moss: Vil ha med lokale bedrifter på lagetBoligmesse er et populært event. Her fra Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen

Boligmesse

Compass Fairs har i over 20 år arrangert Boligmesse rundt om i hele Norge. Nå inntar de også Moss, og håper å få med det lokale næringslivet på laget skriver selskapet i en melding:


– Vi har i mange år hatt stor suksess med Boligmesse blant annet i Fredrikstad, og ser at det er et godt marked for nok en messe på Østlandet. Derfor gleder vi oss til å arrangere Boligmesse i Mossehallen 16.-18. oktober, sier prosjektleder Ronny Bjørnsen fra arrangøren Compass Fairs.


Oktober

Årets messe i Moss vil bli avholdt i Mossehallen fra fredag 16. til søndag 18. oktober, og prosjektlederen håper nå å få med seg det lokale næringslivet på det han tror blir en flott messehelg.


– Nordmenn er på verdenstoppen i oppussing, og ifølge Prognosesenteret brukte vi i 2019 hele 83 milliarder kroner på å gjøre våre boliger bedre. Boligmesse er den største arenaen i Norge for denne interessegruppen, og på vårt event finner publikum alt fra produsenter og leverandører med ekspertkunnskap, til inspirasjon, nyheter og underholdning. Å delta på Boligmesse er derfor en unik mulighet til å vise seg frem for nye og eksisterende kunder, sier Bjørnsen.


Fakta:

Compass Fairs står bak konseptet Boligmesse, som årlig arrangeres rundt om i hele Norge.
I 2020 arrangeres det Boligmesse på 20 ulike lokasjoner, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.
Over 186.000 besøkende tok turen til Boligmesse i 2019.