februar 12

Sarpsborg 08 er klare for sin fjerde treningskamp. HÄCKEN..


Vi møter et topplag i Sverige som er pasningsorienterte, men som samtidig spiller i lengderetningen. De spiller også med høy intensitet og blir en veldig bra motstander for oss nå, sier hovedtrener i Sarpsborg 08, Mikael Stahre.Sarpsborg 08 er klare for sin fjerde treningskamp i oppkjøringen skriver klubben på sine nettsider. Kampen spilles førstkommende fredag Kl 15 på Sarpsborg stadion.


Stahre varsler at Sarpsborg 08 vil gjøre færre bytter mot.


Når man spiller mot et så bra lag, vi har allerede spilt med mange mot tre lag, blir det nok færre bytter mot Häcken. Det blir fler enn tre, men ikke syv-åtte mann sier Stahre.De første treningskampene har Sarpsborg 08 testet 3-4-3-formasjon. Om det vedvarer mot svenskene og resten av oppkjøringen, er dog mer usikkert.


3-4-3

Det er ikke utenkbart at vi fortsetter der, men ganske snart vil vi teste andre formasjoner også, enten det er mot Häcken eller i Marbella. 3-4-3 har virket såpass bra, så vi ønsker at det setter seg litt, sier Stahre.—-


Aktuell link | foto via S08