februar 13

God torsdag! Status iøstfold: Flere tatt for ruspåvirket kjøring. Villmannskjøring. Båt på grunn. Kvinne fikk trøbbel


God torsdag. Er i midten av februar og sola skinner. Er for øyeblikket et hyggelig februar-vær, og prognosene for dagen og morgendagen ser bra ut.


Sport på TV

Glad i sport på TV? Det er oppstart for skiskytter-VM i dag. Det er NRK som sender mesterskapet her hjemme.


status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd.
Båt på grunn
Fredrikstad
Kl 04.20
Kjøkøy /Svartskjær. Hovedredningssentralen melder om en grunnstøting ved Svartskjær i innseilinga til Borg Havn. Det var 4 personer ombord. Ingen ble skadet og det antas at båten har gått på et skvulpeskjær i lav hastighet eller i drift. Båten er en 30 fots speedbåt. RS Horn Rescue har dratt båten av grunn og har den på slep inn til Fredrikstad. Båten antas å ha små skader. Politiet sjekker de 4 personene nærmere.


Kvinne fikk trøbbel
Halden
Kl 12.57
Langholmen camping. En kvinne har sklidd og falt ned på en hylle ved sjøkanten. Nødetatene er på stedet.

-Etterhvert viser det seg at damen likevel ikke har falt, er således ikke skadet. Det er bratt og ulendt terreng, hun fikk problemer med å komme seg opp. Får nå hjelp på stedet.
Trafikkuhell – promille
Fredrikstad
Kl 10.56
RV22 ved Torp. Det har det vært et sammenstøt mellom to biler i 60-sona. Ikke snakk om personskader. Ene sjåførene, mann i 70 årene, fremstod alkoholpåvirket. Hadde heller ikke gyldig førerkort. Anmeldes for forholdene.Ruspåvirket sjåfør
Fredrikstad
Kl 00.55
Rolvsøy. En bil stanses i en kontroll, Fører, mann i 40 årene, fremstår ruspåvirket og nødvendige prøver er tatt. Mannen kjørte uten gyldig førerkort. Mannen anmeldes for forholdene.
Villmannskjøring
Sarpsborg
Kl 22.50
Nordbyveien. Kommer melding om villmannskjøring. Politiet kommer raskt til stedet og finner både aktuell bil og en ruspåvirket fører. Nødvendige prøver er tatt. mannen i slutten av 20 årene anmeldes.Ruspåvirket
Halden
Kl 00.45
Tistedal. En bil stanses for kontroll. Fører, mann i 30 årene, fremstår synlig ruspåvirket. Nødvendige prøver tatt og mannen anmeldes. Mannen kjørte uten gyldig førerkort. Bileier, en dame i 20 årene, blir anmeldt for å ha overlatt sitt kjøretøy til ham.