februar 14

Dobbel-signering: Joachim Soltvedt og Anton Salétroser klar for Sarpsborg 08


-Soltvedt er en anvendelig spiller med x-faktor i en veldig god innleggs- og dødballfot. At han er venstrebeint gjør at han mest sannsynlig kommer til å kjempe om en plass på venstresiden. Han kan spille både back, vingback og kant, sier sportssjef Thomas Berntsen via klubbens nettsiderAnton Salétros

I tillegg henter klubben også svenske Anton Salétros på lån. Den svenske midtbanespilleren lånes inn fra FC Rostov på en kontrakt ut juli måned skriver klubben på sine nettsider.-Det føles veldig bra. Jeg har blitt møtt veldig godt av hele klubben. Jeg gjør mye målpoeng og liker å bruke ballen. Vi skal nok klare å kontrollere spillet bra her, sier Salétros.-Bakgrunn

-Vi er veldig glad for å ha Joachim på plass hos oss nå. Det er en spiller som har tatt steg i Sogndal etter overgangen fra Åsane i 2017. Det har tradisjonelt bodd målpoeng i ham og vi er trygge på at Joachim Soltvedt og Sarpsborg 08 er god match, sier Berntsen.


Han er trenbar, i en perfekt alder og er veldig sulten på å ta nye steg. Det tror vi han kan ta hos oss.


3 år

Joachim Soltvedt har signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08.


—-


Foto via S08 / aktuell link