februar 17

Ny signering for Sarpsborg 08


-En spiller med tempo og teknikk. Toppnivået er høyt, sier sportssjef Thomas Berntsen om den nysignerte kantspilleren Alexander Jakobsen.


Ettårskontrakt

Alexander Jakobsen har signert en ettårskontrakt med Sarpsborg 08. Den danske 25-åringen kommer til Sarpsborg 08 fra spill i IFK Norrköping, men har tidligere representert Bodø/Glimt.

Mandag ankom han klubbens treningsleir i Marbella for å bli en del av troppen opplyser klubben på sine nettsider:


-Skapende

-Han har en spillestil som er veldig skapende både for seg selv og medspillere. Han gjør de han har rundt seg gode, sier sportssjef Thomas Berntsen.Jakobsen står bokført med 79 kamper i Allsvenskan. Kantspilleren var i sin ungdom en del av PSV Eindhovens yngresavdeling og har senere spilt for Falkenberg, Bodø/Glimt, Viborg, IFK Norrköping og KalmarStahre

Michael Stahre var en stor grunn for at jeg valgte Sarpsborg 08. Han er en trener som har en plan og er kjent for å hjelpe en masse spillere opp og fram. Jeg kjenner Sarpsborg og vet de vil spille god aggressiv fotball. Jeg har glad for at jeg får muligheten og vil gjøre alt hva jeg kan for å hjelpe Sarpsborg 08, sier den dansk-egyptiske spilleren.

Foto via S08 / aktuell link