februar 17

Sesongpremiere for «Alle mot 1»Seersuksessen «Alle mot 1» skal igjen samle folket på lørdagskveldene. Nytt av året er at du nå kan konkurrere mot familie og venner direkte i appen.


9

I ni direktesendte programmer blir en deltaker i studio og seerne der hjemme presentert for mange ulike eksperimenter som de skal gjette utfallet av. TV-seerne kan prøve å komme nærmest riktig svar ved å spille via en egen gratisapp skriver NRK i en melding:


Deltakerens svar blir målt opp mot snittet av svarene som kommer inn fra hele landet. Hvem kommer nærmest fasiten, deltakeren eller Norge?


Sendes

NRK1 lørdag 22. februar 2020 kl. 19.50


Spill mot familie og venner

Denne sesongen har appen fått en ny funksjon som gjør at du kan spille direkte mot inntil 20 andre ved å invitere dem inn i appen. Her er det fritt fram for alle med konkurranseinstinkt, enten de for eksempel vil konkurrere med vennegjengen eller bestemor på andre siden av landet!


Programledere

Som vanlig er det Selda Ekiz som har klekket ut og overvåker eksperimentene, mens Ole Rolfsrud er programleder i studio.


«Alle mot 1» var blant de mest sette programseriene lineært på NRK i 2019. Gjennomsnittlig antall seere på direktesendingen var 733.000 og andelen 51 prosent.—-


Foto via NRK