februar 20

«Heksejakt» er TV 2 Sumo sin største seersuksess


I dag ble den siste episoden av dramaserien «Heksejakt» tilgjengelig på TV 2 Sumo. Med 193.000 seere i snitt, setter den kritikerroste serien ny TV 2 Sumo-rekord skriver TV-selskapet i en melding:


Tall

665.000 seere har så langt sett den første episoden og 532.000 seere har i snitt sett serien samlet på TV 2 og TV 2 Sumo, og tallene øker fra uke til uke. I dag ble for første gang alle episodene av «Heksejakt» tilgjengelig på TV 2 Sumo.I mylderet av dramaserier som kan sees om dagen er det veldig hyggelig at så mange har valgt å følge TV 2s «Heksejakt» hver torsdag. Nå legges den ut i sin helhet på TV 2 Sumo og vi ser frem til at «etternølerne» vil «binge» hele serien vi er så stolte av.


-God underholdning

«Heksejakt» er god underholdning med et viktig budskap; varslere skal høres og beskyttes. Jeg vil rette en stor takk til Miso Film Norge, skuespillerne og hele teamet som har produsert serien – og sist, men ikke minst – serieskaperne Siv Rajendram Eliassen og Anna Bache-Wiig for en formidabel utførelse av historiefortelling, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.