februar 21

God fredag! Status iøstfold: Voldsepisode – kniv. Far og sønn kom bort fra hverandre. Ruspåvirket sjåfør.

God fredag, straks helg! Våkner opp til sol og blå himmel. Prognosene for dagen tyder på noe variert vær, men meldt om høy vannstand utover dagen.

Høy vannstand

-Varsel for strekningen Svenskegrensa til Stavern: Fredag ettermiddag er det ventet høy vannstand, estimert til 80-110 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring kl 14-17 melder Yr.


status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag det siste døgnet, her er noe av det som har skjedd:Glatte veier fredag morgen..
iøst
Kl 07.45
Melding om flere glatte veier over hele distriktet, spesielt mindre veier. Ber om at alle tar det med ro og kjører etter forholdene. Strøbiler er ute og jobber.Voldsepisode. Kniv..
Moss
Kl 21.50
Heimdalls gate. Mann, 31 år, pågrepet etter å ha utøvd vold og rispet en annen person med kniv. Fornærmede, mann 34 år, kjørt til sykehus med mindre skader.Ruspåvirket sjåfør
Sarpsborg
Kl 00.59
UP stanset og anmelder bilfører, mann i 40 årene, for kjøring uten gyldig førerkort i en uregistrert bil på Greåker. I tillegg var det mistanke om ruspåvirkning. Nødvendige prøver tatt.
Buss mot bil
Moss
Kl07.27
Melding om trafikkuhell mellom personbil og buss i Vålerveien ved Solgaard skog. Ikke melding om personskade ombord på bussen, og sjåfør av personbil er ute og oppegående. Bussen sperrer trafikken. Glatt veibane er trolig årsak til at bilen ikke har klart å stanse. Partene skriver skademelding.Far og sønn kom bort fra hverandre under tur
Hobøl
Kl 18.20
Melding om far og sønn som har kommet vekk fra hverandre på skogstur. Sønn, 12 år, fikk ringt politiet og ble til slutt funnet av Norske redningshunder Kald og våt, men fysisk uskadd. Far, slutten av 40-årene, fra ble funnet av en politihund. Brudd i armBil endte i grøfta
Fredrikstad
Kl 07.19
Melding om trafikkuhell i Engelsvikveien. En bil skal ligge i grøfta. Ikke melding om personskade. Bilen har kommet for langt ut på veiskulder og sklidd ned i grøftekanten. En person kjørt legevakta for sjekk, tilsynelatende uskadd.