februar 22

Boligbrann i Halden sentrum

Halden Brannvesen rykket ut til en boligbrann i Halden sentrum lørdag kveld. Bygningen ligger i Peder Ankers gate i følge operasjonsleder i Øst politidistrikt. Det dreier seg om en 2 etg bygning med 5 leiligheter.


Kl 19.13

Første melding kom ca Kl 19.13 lørdag kveld.


Beboere evakuert

Beboere ble raskt evakuert opplyser politiet.
Mye røyk

Fortsatt mye røyk fra bygningen forteller operasjonsleder ved Kl 20-tiden. Beboere i område Rødsfjellet – lukk vinduer


Evakuerer nabobygg


Kl 21.00 oppdaterer politiet situasjon på stedet. -Det brenner fortsatt. I nabobygg nr 12 blir beboere evakuert nå
Etterslukking

-Brannvesenet driver etterslukking. Samtlige beboere i nr 12 fått returnere til boliger. Kvinne i 60 årene som var beboer i nr 14 ble kjørt legevakt mtp mulig fått i seg røyk. Øvrige som befant seg i nr 14 da brann startet fremsto uskadde oppsummerer politiet ved midnatt.