februar 25

Hovedtrener Mikael Stahre liker veldig godt det han ser i Spania-Det er veldig bra. Det er full fart på trening og mange gode spillere på treningen. Sånn sett føler jeg virkelig at vi er på rett vei, sier Stahre, også fornøyd med de tre nye spillerne som har ankommet gruppa. Sarpsborg 08 er på treningsleir i Spania, og fortsetter oppkjøringen til 2020-sesongen.

Sarpsborg 08 har før Spania vært gjennom en knalltøff fysisk del – fase én, som Stahre selv omtaler det på klubbens nettsider:


Det blir mer konkurranse i alle posisjoner og det hever nivået. Nå er man midt i bolk to av tre gjennom oppkjøringen, og som en del av den, venter kamp mot Torpedo Moskva på onsdag.


Annerledes

-Det vi merket mot Orenburg, er at det var to lag som speilet hverandre med mye én mot én-spill. Det hadde vi litt problemer med. Vi er ikke vant med det og fikk lite flyt i spillet, men det var fint å trene på det også. Nå skal vi igjen møte et 3-4-3-lag og da skal vi prøve å spille litt annerledes forteller Stahre.Her kan du se klubbens videointervju


—-


Foto via S08| web