februar 28

Bygger nærings- og kontorbygg på Værste i Fredrikstad


AF Gruppen skal på oppdrag fra Værste AS bygge Dokka 6 på Værstetorvet i Fredrikstad. Ill. Griff arkitektur.


7 etasjer

AF Gruppen skal på oppdrag fra Værste bygge Dokka 6 på Værstetorvet i Fredrikstad. Det skriver AF Gruppen i en melding:


Arbeidet utføres som en samspillsavtale og omfatter utvikling, prosjektering og bygging av nærings- og kontorlokale, Dokka 6. Det syv etasjer høye bygget med kjeller skal når det står ferdig sommeren 2021 huse kontorer til blant annet Helfo og Norxe. Totalt areal er på ca. 8500 m2 BTA.


Avtalen har en målpris på 163 MNOK ekskl. Mva.
Dokka 6 ligger i det nye byutviklingsområdet på Værste. «Værsteområdet» er det tidligere verkstedsområde til Fredrikstad Mekaniske Verksted. Byutviklingsområdet skal utvide Fredrikstad sentrum over til Kråkerøy.


Sentralt bygg

Sammen med eiendomsutviklingsselskapet Værste AS skal vi bygge et av de sentrale byggene i den nye bydelen i Fredrikstad. Dette er et av de største byutviklingsprosjektene i Oslofjordregionen. Vi ser frem til å samarbeide med kunden om å lage et moderne og fremtidsrettet kontor- og næringsbygg, sier Geir Flåta, konserndirektør i AF Gruppen.