mars 04

Forlenger Formel 1-rettigheter til 2024


NENT Group har sikret nordiske rettigheter til Formel 1 fra 2022 til 2024, og forlenger dermed de nåværende eksklusive rettighetene til verdens største bilsportgren.


Formel 1

Viaplay er dermed fortsatt plattformen for Formel 1-fans i Norge. Det ble klart etter at Nordic Entertainment Group annonserte en forlengelse av konsernets eksklusive avtale for visningsrettigheter i Norden fram til 2024. Avtalen inkluderer nå også rettighetene i Finland og Island.


22 løp

Den kommende sesongen starter 15. mars med Australian Grand Prix og strekker seg over fire kontinenter og 22 løp. Det betyr mer fart og spenning med superstjerner innen sporten som Sebastian Vettel, Max Verstappen og ikke minst Lewis Hamilton, som har vunnet hele seks tidligere sesonger.NENT Groups dekning av Formel 1 vil inkludere studiosendinger, ekspertanalyser og bred dekning av lokale kommentatorer. Alle løp kommer til og sendes på Viaplay og NENT Groups betal-TV-kanaler, med høydepunkter på konsernets fri-TV-kanaler. NENT Group og Formel 1 vil også tilby en egen strømmetjeneste for de aller mest dedikerte tilhengerne.


Motor

Det beste fra motorsportens verden sendes på NENT Groups flater, inkludert Formel 1, IndyCar, NASCAR, MotoGP og Speedway.