mars 08

Enige! Ny avtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanalerPartene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler. Etter hvert vil også GET kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine kunder skriver Telia søndag ettermiddag:Discoverys kanaler vil være tilbake i GETs TV-pakker i løpet av dagen.

– Vi er glade for at vi kan gi våre kunder markedets bredeste tilbud av Discovery-innhold, i tillegg til noen spennende lanseringer i tiden fremover. Vi har funnet en god løsning som gagner våre kunder, og en fremtidsrettet forretningsmodell som vi mener vil være bærekraftig i lang tid fremover, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge.Den nye avtalen gir GET-kundene Norges bredeste portefølje av Discovery-innhold, og sikrer kundene landets beste og mest fleksible tilgang til både lokalt og internasjonalt innhold for seerne. GET har de siste årene lansert en lang rekke strømmetjenester i sin fleksible valgmeny. Blant nyhetene i den nye avtalen er et fremtidsrettet samarbeid rundt Dplay, som nå også vil integreres i GETs TV-plattform.Kanaler


Kanalene Gets kunder igjen får tilgang til er TVNorge, MAX, FEM, VOX, Eurosport Norge, Eurosport 1, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Food Network og Fine Living Network.—-


Foto via Telia / presse