mars 08

God søndag! Status iøstfold: Bevisstløs 16-åring. Fyll og surr. Vold mot vekter. Bortvisninger. 188 km/t ..


God søndag, våkner opp til grått vær og 4-5 grader. Håper helgen har vært Ok så langt.status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Det meldes om flere tilfeller med fyll, surr og bortvisninger i østfoldbyer. Noen har også tilbrakt natten i arresten. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnetBevisstløs jente
Fredrikstad
Kl 22.45 –
Støy og bråk rundt en russebuss i Engelsviken. En 16 år gammel jente var bevisstløs. Kjørt til sykehus på Kalnes. Politiet hadde flere henvendelser fra området.Bråk ved taxi-tråkke
Fredrikstad
Kl 02.40
Slåssing og bråk ved en taxi-tråkke i sentrum. 1 person slått i ansiktet.Vold mot vekter ved utested
Fredrikstad
Kl 0150
Bråk ved et utested i sentrum. Vold mot vekter og aggressiv oppførsel. To personer kjørt i arrest.
Ruspåvirket sjåfør
Fredrikstad
Kl 08.11
Gressvik. Storveien: En politipatrulje kontrollerte en bil utenfor Coop. Fører, en mann i slutten av tenårene, mistenkes for ruskjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Han er fremstilt fot lege for utvidet blodprøve. Ble også funnet noe narkotika på vedkommende. Anmeldelse.


188 km/t ..
Moss
Kl 16.06
E6. UP stanset bil som kjørte i 188 km/h i 110-sone. Førerkortbeslag og anmeldelse. Fører var mann i 20-årene fra Oslo.Stanset ikke for kontroll
Spydeberg
Kl 04.39
Spydeberg. En ung mann anmeldes for div trafikkforhold. Bla ikke stanset for kontroll og kjøring uten gyldig førerkort. Vi kom over bilen, tom. Etterforsket oss frem til nevnte mann som nå erkjenner forholdet.
Kvinne pågrepet etter boliginnbrudd
Askim
Kl 01.06
I løpet av lørdag kveld, melding om tre tilfeller av boliginnbrudd, gått inn åpen dør/vindu. Opplyst være kvinnelig gjerningsperson. Bla stjålet veske, klær og sparkesykkel. Nattens snøfall ga patruljen et godt spor fra ene adressen. Resulterer i pågripelse av kvinne i 20 årene. Kvinnen er ikke hjemmehørende i distriktet. Hun var i besittelse av tyvgods. Vi jobber med levere dette tilbake til husstandene som har hatt dette ubudne besøket. Kvinnen anmeldes og kjøres arrest.