mars 09

Kjersti og Einar pusser opp live på BoligmesseKjersti Bergesen og Einar Nilsson er vant til å pusse opp foran kameraer, i TV2-programmet “Tid for hjem”. 13.-15. mars skal de pusse opp live på Boligmesse i Fredrikstad skriver Compass Fairs i en melding:


Kongstenhallen

I tillegg til å holde foredrag skal Nilsson og Bergesen pusse opp en krok på 37 minutter – foran publikum. De to kreative bergenserne vil by på noen heseblesende minutter, der det skal males, møbleres og pyntes på direkten. Nilsson og Bergesen lover at det blir mye å lære, og håper folk blir sittende igjen med et smil om munnen etter seansen i Kongstenhallen.
Få hjelp fra interiørarkitekt

Men TV-oppusserne er ikke den eneste nyheten på årets sceneprogram.

– Vi har også med oss fargeekspert og interiørarkitekt MNIL Sarah Leszinski som skal holde foredrag om hvordan man kan innrede med farger.


Kongstenhallen vil i tillegg fylles med mer enn 115 utstillere som byr på inspirasjon, eksperthjelp og messetilbud, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs.Åpningstider

Fredag 13. mars 12-19
Lørdag 14. mars 10-18
Søndag 15. mars 10-17