mars 10

Høgmo gir seg i Fredrikstad


Etter nesten to og et halvt år gir Per-Mathias seg i FFK og blir fra 1. april ny leder for topptrenerutdanningen i NFF. Det melder Fredrikstad på sine nettsider.
Ny rolle

NFF skal øke satsingen på kompetanseutvikling og Per-Mathias får nå en sentral rolle i å løfte trenerutdanningen i Norge. Direktør for toppfotball og landslag i NFF, Lise Klaveness er svært fornøyd med ansettelsen.


Vi er umåtelig stolte og glade for å få på plass en så merittert og dyktig toppfotballmann som Per-Mathias Høgmo til denne stillingen. Per-Mathias er den aller beste kandidaten vi kunne ha fått til denne stillingen med sin naturlig gode balanse mellom å lede og å sikre trygghet i prestasjonsmiljøene rundt seg. Forteller Lise Klaveness.
Stor betydning

Daglig leder Joacim Heier syns det er leit for FFK og Fredrikstad at Per-Mathias bytter beite, men at timingen er så god som den får blitt når det først skulle bli sånn. Han forteller også at rollen som Sportslig leder kommer til å bli videreført.