mars 12

– Nok mat til allePå bildet Næringsminister Iselin Nybø


Flere henvendelser

Nærings- og fiskeridepartementet får flere henvendelser om matvareforsyningen etter at regjeringen torsdag 12. mars gikk ut med nye, omfattende tiltak for å bekjempe koronaviruset.
Næringsministeren har ansvaret for matvareforsyningen i Norge, og ber publikum om å fortsette å handle som normalt. Det er ingenting som tilsier at folk trenger å endre handlevanene sine nå, og det er ingen grunn til å hamstre, er hennes budskap:


– Som ansvarlig statsråd for matvareforsyningen er jeg opptatt av at det ikke er nødvendig å hamstre. Selv om noen kan oppleve tomme hyller nå, så er det nok mat og andre dagligvarer til alle. Det vil komme etterforsyninger fortløpende. Vi har daglig kontakt med rådet for matvareberedskap og følger situasjonen tett, sier næringsminister Iselin Nybø


—-


Foto via Nærings- og fiskeridepartementet