mars 13

Color Line innstiller cruiseskipene mellom Oslo og KielRegjeringen besluttet i går 12. mars nye og strengere tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 i Norge.Regjeringen fraråder å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke.


Kansellerer

For Color Line omhandler de nye og innskjerpede reiserestriksjonene selskapets to skip mellom Oslo og Kiel – M/S Color Fantasy og M/S Color Magic. – Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten mellom Oslo og Kiel kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i en melding:


Fredag

Color Fantasy ankom Oslo i dag kl. 10:00. De passasjerene som ikke gikk i land fikk tilbud om retur til Kiel. Skipet vil returnere uten passasjerer fra Kiel lørdag og legges til kai i Oslo søndag.
Color Magic ankom Kiel kl. 10:00 i dag og returnerer til Oslo med ankomst lørdag morgen. Også dette skipet blir lagt til kai i Oslo.


Ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte.


—-


Foto / illustr via Color Line