mars 15

Tre medarbeidere på sykehuset Østfold smittet av Koronavirus
Status fra sykehuset Østfold søndag etttermiddag:

Tre medarbeidere på sykehuset Østfold er nå smittet av koronavirus. Det opplyser sykehuset i en melding søndag ettermiddag. Status for sykehuset er nå oppgitt som følger:


•Antall innlagte pasienter med covid-19 i SØ: 4

•Antall medarbeidere i karantene: 136

•Antall medarbeidere med covid-19 smitte: 3


Informasjon om ny medarbeider som er smittet oppdatert søndag ettermiddag:


-En ny medarbeider i SØ har testet positivt på covid-19. Medarbeideren har vært i nærkontakt med fem pasienter og seks medarbeidere i SØ.Den smittede medarbeideren har vært på reise i utlandet, og gikk i karantene som følge av nye og innskjerpede karanteneregler. Mellom reisen og karantenetiden var vedkommende en vakt på jobb. Medarbeideren har fulgt alle karanteneretningslinjer for helsepersonell skriver sykehuset i en melding.


Alle pasienter som var i kontakt med medarbeideren er kontaktet og følges opp. De seks medarbeiderne som har hatt nærkontakt med den smittede er satt i hjemmekarantene. Den smittede medarbeideren er i isolasjon hjemme.Informasjon medarbeider 1

Medarbeideren som er smittet er testet i hjemmekarantene etter reise til utlandet. Medarbeideren har ikke hatt noen nærkontakter med pasienter eller medarbeidere i Sykehuset Østfold.


Medarbeider 3

Medarbeideren har ingen nærkontakter med pasienter eller medarbeidere i SØ opplyser sykehuset ved 16.45-tiden søndag.


—-

Saken ble oppdatert søndag ettermiddag. Kl 18.22