mars 18

For å bekjempe det pågående utbruddet av koronavirus er det behov for ekstra helsepersonell i Fredrikstad kommune


For å bekjempe det pågående utbruddet av koronavirus er det behov for ekstra helsepersonell i Fredrikstad kommune. Det skriver kommunen på sine nettsider:-Vi trenger deg som har relevant kompetanse og/eller erfaring fra legevakt, akuttavdeling, hjemmesykepleie, sykehjem, psykisk helsehjelp/rusmestring eller tjenester til funksjonshemmede.


Kontakt

Har du allerede arbeidsforhold ved sykehus eller i kommune, trenger du ikke å melde deg her. Vi har nå behov for deg som ikke har stillingsforhold i sykehus eller kommunehelsetjenesten.-Vi trenger deg nå! Vi vil først at du registrerer deg, så kontakter vi deg. Vi kan tilby både en planlagt turnus over en periode og/eller vikaravtale, slik at du kan påta deg ekstravakter.


Aktuell link | Fredrikstad kommune