mars 20

Coop beskytter kunder og ansatte med pleksiglass


Coop setter opp pleksiglass i kasseområdet i butikkene for å beskytte kunder og ansatte mot smittespredning. Det skriver selskapet i en melding:


Trygt

Det skal være trygt å jobbe og handle i våre butikker. Derfor har vi innført en rekke tiltak for å begrense smittespredningen. Dette innebærer blant annet ekstraordinært renhold, fjerning av enkeltprodukter og deling av råd til våre kunder om å opprettholde god håndhygiene og å holde god avstand til andre. I kasseområdet kommer kunder og ansatte tett på hverandre, og vi installerer nå pleksiglass i butikkene for å begrense smitterisikoen i dette området av butikken, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge i en melding:Pleksiglasset vil fungere som en naturlig barriere mellom kunde og ansatt i kassen. Enkelte butikker har allerede fått det opp og vi har nå gjort en større bestilling og vil rulle ut i flere butikker fortløpende fra mandag av. De butikkansatte gjør en uvurderlig jobb i å gi kundene våre tilgang på dagligvarer i en svært krevende situasjon. Vi får mange tilbakemeldinger fra takknemlige kunder, noe vi setter enormt stor pris på, sier Kristiansen.