mars 20

«Kom deg løs». CC Cowboys åpner jubileumsåret med ny singel


Foto: United Stage Norway

«Kom deg løs» er selve forretten fra deres kommende album, og kan høres


her


Etter et drøyt års pause i 2019 møttes Magnus Grønneberg, Jørn Christensen, Per Vestaby og Agne Sæther igjen i Athletic Sound Studio i Halden – det samme studioet hvor CC Cowboys for 30 år siden spilte inn debutalbumet Blodsbrødre skriver Drabant Music i en melding:


I 2020 ferier det som er ett av Norges mest populære og hardtarbeidende band disse årene på grandiost vis, både for seg selv og fansen som har fulgt dem på ferden deres så langt. Aller først kommer den nye singelen «Kom deg løs», som er det første stykket ny musikk som kommer fra bandet. Sist vi hørte fra dem var i 2018 med det kritikerroste albumet Perfekt normal.


«Kom deg løs»

«Kom deg løs» er skrevet av Magnus Grønneberg. Sangen og den kommende plata – som er ute høsten 2020 – er produsert av Kyrre Fritzner, Jørn Christensen, og Magnus.