mars 22

God søndag! Koronavirus. 16-åringer kjørt hjem til foreldrene. Narkotika. Høy musikk..


God søndag! Våkner opp til en sterk kopp kaffe og 2-3 grader. Etter en veldig FIN lørdag tyder prognosene for dagen på – noe mer skyet vær.

Nyhetsbildet

Nyhetene preges sterkt av utbredelse / utvikling og konsekvenser av Koronavirus. Det kommer nye tall og nyheter hver dag. Italia er særdeles sterkt rammet.Status korona

(nye tall – oppdatert søndag Kl 13)Totalt 2 132 personer er rapportert smittet med koronavirus. Det viser dagsrapporten fra Folkehelseinstituttet.


Hovedpunkter fra dagsrapporten

•Det er varslet om totalt 7 dødsfall til Folkehelseinstituttet. De døde er eldre personer.


•Gjennomsnittsalder for de smittede er 47 år, 45.3 prosent er kvinner og 54.7 prosent er menn.


•1 014 personer har blitt smittet i Norge, 915 personer har blitt smittet utenlands og for 203 er smittested under avklaring. Av de som er smittet i Norge har 532 vært nærkontakter av et kjent smittet tilfelle og 449 har ikke kjent smittevei, 33 er under avklaring.


•I Norge er 54 393 testet for Koronavirus (SARS-CoV2)


•169 pasienter innlagt på sykehus med påvist covid-19 (tall fra Helsedirektoratet)


•Det er totalt 39 personer som har vært eller er innlagt på intensiv med bekreftet SARS-CoV-2Status iøstfold

På grunn av strenge tiltak er det roligere dager for utelivet. Noe som også gir mindre meldinger om fyll og surr. Her er noe av det som har skjedd de siste timene ..Forsøkte unndra seg kontroll
#Grålum #Ås
Kl 13.00
Politi har stanset en stjålet bil som forsøkte å unndra seg kontroll. Bilen ble stjålet på Grålum og ble observert av politiet på E6 ved Årvoll. Politiet fulgte etter og fikk stanset bilen på E6 ved Korsegården i Ås. 1 mann er pågrepet.
Truet med machete
#Fredrikstad
-lørdag

En beboer ved en institusjon i Fredrikstad skal ha truet ansatte med en machete lørdag. Det melder NRK. Politiet fikk ettehvert kontroll på beboer.

To 16 år gamle gutter kjørt hjem til foreldrene etter..
Fredrikstad
Kl 23.45
Veitrafikksentralen meldte om to personer som gikk i Bjølstadtunnelen på Kråkerøy. De skulle også ha tatt ned et brannslukningsapparat og kastet det fra seg på utsiden. Patruljen påtraff to 16 år gamle gutter på utsiden. Begge kjørt hjem til sine foreldre.
Promille.,
Rakkestad
Kl 03.40
Mann i 20 årene fra Rakkestad anmeldt for promillekjøring på rv 22 Sarpsborgveien, Åstorp. Nødvendige prøver tatt og førerkortet tatt i beslag.
Høy musikk
Sarpsborg
Kl 01.15
Patruljen vært på Hafslundsøy i forbindelse med klager på høy musikk fra en leilighet. Beboer, mann i 50 årene, fått pålegg om å dempe musikken.
Narkotika
Sarpsborg
Kl 02.40
To menn i 20 årene anmeldt for bruk av narkotika. Patruljen kom over mennene i en parkert bil ved Tunevannet der de satt og røyket en joint.