mars 23

Sarpsborg 08 permitterer 25 ansatte


Mandag ble 25 ansatte permittert i Sarpsborg 08. Det forteller daglig leder i S08 Espen Engebretsen.

-Det er ikke alle oppgaver som er like moro, men vi er flere som tar beslutninger og gjennomfører. Vi har en gjeng fantastiske ansatte som skjønner situasjonen. Alle er enige om at vi må komme gjennom. Vi må stå i det så lenge det holder på, sier Engebretsen via klubbens nettsider:


Uavklart

Når Eliteserien drar i gang, er uavklart. Det eneste man vet, er at serien ikke er avlyst, men utsatt. I utgangspunktet skal det spilles 30 serieomganger og vi skal kåre en seriemester. Det blir en venteperiode som er vond, så får vi se hvor mye av inntektene som til syvende og sist forsvinner, men situasjonen er jo litt uavklart, sier han.Medlemmene strømmer til

I etterkant av et innlegg Engebretsen selv skrev til supporterne nylig, opplevde Sarpsborg 08 en storm av sarpinger som ønsket å støtte klubben.


Det er det litt morsomme oppe i dette her og gir oss tro på at dette kan ta noe godt med seg. Jeg har ikke faktatall på det, men når Norge går så det griner med gass, olje, fisk og finans, så går Sarpsborg litt bedre. Når Norge går ordentlig på tryne, så går sjelden Sarpsborg på tryne, det går litt dårligere. Svingningene våre er gjerne litt mindre enn landet generelt. Jeg tror dette er noe vi kan ta med oss inn i denne perioden.Samfunnsansvar

-Nå blir det viktig at alle prøver å ta sitt samfunnsansvar. Hele byen har bevist at toppseriefotball. Om denne perioden gir oss flere medlemmer, er det selvsagt noe vi blir veldig glad for, sier Engebretsen.


——


Aktuell link | Foto via S08