mars 28

God lørdag! Status iøstfold: Korona-dødsfall. Trafikkuhell x 3


God lørdag, våkner opp til 1-2 grader og lettere overskya vær. Prognosene for helgen tyder på Ok vær. Kanskje det kan friste med en tur i skog og mark?


Utelivet og natteliv preges fremdeles av konsekvenser vedr. koronavirus. Politiet er ikke arbeidsledig, men tilsynelatende har det vært en ganske stille og rolig natt i vårt distrikt.Koronadødsfall

En pasient på sykehuset Østfold er død etter å ha vært rammet av koronavirus melder sykehuset lørdag morgen.


-Om ettermiddagen Fredag 27. mars døde en pasient (voksen) med påvist koronasmitte på Sykehuset Østfold Kalnes. Av personvernhensyn kan vi ikke gi nærmere informasjon rundt pasienten opplyser sykehuset i en melding.

Status sykehuset Østfold:

•Antall innlagte pasienter med covid-19 i SØ: 21
•Herav antall pasienter som ligger på intensiv: 6
•Antall døde pasienter med covid-19: 1
•Antall medarbeidere i Covid-19 relatert fravær: 212
•Antall medarbeidere med covid-19 smitte: 14


Dødsfall i Moss torsdag

-I går kveld mottok jeg den triste beskjeden om at en person som var beboer ved Orkerød sykehjem er død, sier ordfører Hanne Tollerud i Moss. – Beboeren, som døde i 26. mars, fikk påvist koronasmitte samme dag som dødsfallet intraff sier hun.


Status iøstfold


Trafikkuhell
Sarpsborg
Kl 07.42
Hundskinnveien, bil kjørt av vegen. Airbags utløst. Sjåføren er ute av bilen. Vi er på stedet.Fra fredag ettermiddagUlykker på E6
Skjeberg
Kl 12.55 / 13.30
Først kom det melding om at en bil hadde kjørt inn i et autovern på E6 Skjeberg. Ble meldt om materielle skader på bil. Kort tid etter kom det melding om en ny ulykke på samme sted; -Ny ulykke på stedet, samme kjøreretning. Her tre kjøretøy involvert, påkjørsel bakfra. Tre personer er kjørt til Kalnes sykehus. Førerkortet til mann i 50 årene ( fra ulykke nr to ) er beslaglagt.