april 04

God lørdag! Status iøstfold: Støy og grisekjøring. Ikke like rask som politiet. Trafikkuhell. Stjal ATV..God lørdag! Våkner opp til lettere overskya vær og 2-3 grader. Prognosene for helgen tyder på overskya vær, vindstyrke mellom 3-8 og temperaturer fra 3-9 grader.


status iøstfold

Politi og nødetater følger opp hendelser i vårt distrikt. Så langt en tilsynelatende ganske udramatisk natt, men her er noe av det politiet har brukt tid på siste 24-timer..


Støy og grisekjøring
Halden
Kl 21.40
En politipatrulje kjører til Folkvang skole. Meldt om en del støy og grisekjøring i området.


Ikke like rask som politiet
Fredrikstad
Kl 21.33
En politipatrulje stanset fredagskveld en moped i Fredrikstad. Fører hadde ikke førerkort – og på mopeden satt en passasjer som stakk av. Mann 19 år, blir anmeldt. Forsøkte også å stikke av men var ikke like rask.Stjålet ATV
Askim
Kl 23.31
I tidsrommet 12 til 23 er et stjålet en hvit ATV med reg.nr HA8947. Ved observasjon ring 02800.Trafikkuhell
Sarpsborg
Kl 16.37
Sannesund. Under E6 på Torsbekkveien har det vært et uhell mellom en bil og en buss. Det er ingen personskader. Politiet rykket ut til stedet for å hjelpe til med trafikken. Fører av personbilen får et forelegg for brudd på vikeplikt.Stjal el-sparkesykkel
IndreØstfold
Kl 17.29
Kom melding om en gutt som hadde stjålet en EL-sparkesykkel som sto parkert utenfor Godbiten i Mysen. Beskrivelse av gutten: svart bukse, svart jakke og svart matt hjelm. Har du informasjon – ring oss på 02800.