april 09

Hjemmecamp med Monsen.Kaffe, gode samtaler og musikalske innslag rundt bålet i «Hjemmekamp Monsen» skriver NRK i en melding:


Annerledes

I påsken inviterer Lars Monsen deg hjem til et litt annerledes talkshow! Rundt leirbålet vil Monsen snakke med gjester, du får muligheten til å stemme frem ditt favoritt-Monsen-øyeblikk og det vil selvsagt bli mulighet for interaksjon på sosiale medier. Ryktene rundt nevnte leirbål sier også at det blir musikalske innslag med våre favorittartister.


Sendes

Skjærtorsdag kl. 11.00, langfredag kl. 13.00 og påskeaften kl. 11.00, direkte på NRK 2

Plan B

I år er det mange som må skrinlegge den planlagte påskeferien til fjells, enten den er på hytta eller i telt. Det gjelder ikke minst meg, som har måttet avlyse en måneds ekspedisjon med hundespann i vårfjellet. Da kjører vi plan B, og den tror jeg virkelig kan bli en god erstatning: Hjemmecamp Monsen! Det betyr lavvo og utestudio, knitrende bål og kølsvart kokekaffe, og ikke minst mange spennende gjester, sier Monsen.