april 10

Fredagskveld! Status iøstfold: Ulykker med MC. Ung gutt omkom. Restaurant anmeldt for brudd på smittervernloven. Kjørte i brygge. Kolliderte med en politibil


Fredagskveld – og vi er midt i påskehøytiden. Uvanlige dager med tiltak for unngå spredning av Koronavirus preger overskrifter i høytiden.
April og vårvær gjør det også fristende å sette tohjulinger på veien. Har dessverre allerede vært ulykker med tragisk utgang.

Omkom

I går omkom en gutt fra Sarpsborg etter en ulykke på Fv 120 i Enebakk. I dag var en MC-fører involvert i en ulykke i Enebakk kommune. Trolig bruddskader i bena.status iøstfold

Her er en oversikt over aktuelle hendelser de siste 48 timeneAnmeldt for brudd på smittevernloven
Fredrikstad
Kl 16.18
En restaurant er anmeldt for brudd på smittevernsreglene da det var alt for mange gjester på uteserveringen. Restauranten vil få en bot og de har fått pålegg om å iverksette riktige tiltak umiddelbartBrann i vegetasjon
Våler
Kl 19.36
Melding om brann i vegetasjon i området Folkestad. Ca 150 kvm som brenner. Brann er på stedet.Sveip Enebakk


MC-ulykke
Enebakk
Kl 17.47
Rv22. Enebakkneset. Trafikkulykke, trolig en MC som har kjørt av veien. Nødetatene er på vei til stedet. Skal være i nærheten av Enebakkneset. Kan være noe trafikale problemer. En MC-fører som har kjørt i autovernet. Trolig bruddskader i bena.På bakhjulet
Fredrikstad
Kl 15.04
En politipatrulje har stoppet en MC som kjørte på bakhjulet i en 40-sone. Fører, en mann i 20-årene blir anmeldt for §3 og førerkortet ble beslaglagt på stedet.


Båt kjørte i brygge
Saltnes
Kl 13.43
Melding om en fritidsbåt som har kjørt i brygga ved Spetalen i Saltnes. 2 personer ombord. Ingen i vannet. Båten, en liten åpen båt, har skader i baugen. Brygga uskadd. Mann i 30 årene og en kvinne i 20 årene ombord. Politiet tar opp forklaring fra den mannlige båtføreren. Personene er oppegående med mindre skrubbsår.Brann på Dillingøya
Moss
Kl 18.21
Brann og politiet har rykket ut på en brann på Dillingøya. Skal være et bål som har spredt seg til vegetasjon. Det skal være 2-300 kvm som brenner. Ingen fare for mennesker eller hus.Fra torsdag


Ung mann i slutten av tenårene omkom i MC-ulykke

Enebakk
Kl 18.41
FV120: Trafikkulykke med MC. Nødetater og luftambulanse på stedet. Fører av MC er bekreftet omkommet. Ulykkesgruppen og politiets kriminalteknikere på stedet. Den omkomne er en ung mann i slutten av tenårene fra Sarpsborg. Pårørende er varslet og følges opp av politiet og hjemkommunen sitt kriseteam.
Promille
Sarpsborg
Kl 18.46
Alvimveien: Patrulje kontroll på en mann som mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen satte seg også opp mot politipatruljen. Mannen fremstilles lege for blodprøve. Mann i 70- årene. Sak opprettes.


Kolliderte med politibil
Spydeberg
Kl 16.53
E18. Spydeberg. I forbindelse med at politiet var på stedet etter trafikkuhell, har nå en bil kollidert med politibilen som står på stedet. Ikke personskader. Fører av bilen som kjørte på politibil blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt.