april 16

Jørgen Strand Larsen har signert en avtale ut juni 2023

-Jeg er blitt veldig glad i Sarpsborg 08. Det betyr mye for meg å skrive ny kontrakt med en klubb jeg har vært i så lenge forteller Jørgen Strand Larsen.


-Jeg har veldig lyst til å bevise overfor fansen hva jeg er god for over en hel sesong. Både som enkeltspiller og som lag håper og tror jeg vi kan ta et nytt steg når vi kommer i gang igjen, sier angrepsspilleren via klubbens nettsider:^ Jørgen Strand Larsen!!
Har snakket sammen lenge

Samtalene mellom Sarpsborg 08 og spisstalentet har pågått en god stund, men har naturlig nok stoppet opp som en følge av koronapandemien.


-Planen har hele tiden vært å skrive en ny avtale, men på grunn av situasjonen vi er i, har det tatt litt lenger tid. Nå som alt er i orden, er jeg kjempefornøyd med å forlenge avtalen, sier spissen.Glad

-Først og fremst er jeg veldig takknemlig for at klubben fortsatt ønsker å satse på meg etter den tøffe høsten. Det er betryggende å vite at Sarpsborg 08 vil ha meg med videre uansett. Nå skal jeg krumme nakken og ta nye steg sammen med laget.


Sportssjefen istemmer spissens tankesett.—-


Aktuell link | S08