april 16

-Den siste tiden har vi sett hvordan bedrifter og organisasjoner er blitt mer digitale og..

Millioner av mennesker over hele verden tilpasser seg nå en arbeidshverdag med fjernarbeid skriver Microsoft Norge i en melding:Den siste tiden har vi sett hvordan bedrifter og organisasjoner er blitt mer digitale og tar i bruk videokonferanser daglig for møtevirksomhet, undervisning og kaffemøter.Ny rapport

Microsoft lanserte denne uken rapporten Work Trend Index* hvor Microsoft Graph er brukt for å analysere og observere hvordan fjernarbeid forandrer måten vi jobber og samarbeider på.


Rapporten viser en ny daglig rekord på 2,7 milliarder møteminutter på én dag. Dette er en økning med 200 prosent fra 900 millioner den 16. mars i år. 183 000 brukere i 175 land bruker Teams for Education slik at lærere får kontakt med elevene gjennom et virtuelt klasserom.

Det totale antallet videosamtaler økte med hele 1000 prosent i mars. Teams-brukere slår på video dobbelt så ofte nå sammenlignet med før, og nordmenn topper listen over de som slår på video mest, sammen med nederlendere.


I Norge inkluderer rundt 60 prosent av alle møter video. Australia bruker video i møter 57 prosent av tiden, Italia 53 prosent, Chile 52 prosent, Sveits 51 prosent og Spania 49 prosent. Storbritannia, Canada og Sverige bruker video 47 prosent av tiden og Mexico ligger på 41 prosent.Teams

Fra begynnelsen av februar til 31. mars i år var det en tredobling av antall Teams-brukere via mobilappen. Den mest markante økningen av mobilbruk i Teams var i land som Italia og Spania, og spesielt innenfor utdanningsinstitusjoner og hos myndigheter.

—-Foto | Input via Microsoft