april 19

God søndag! Status iøstfold: Sjåfør med falske kjennetegn unndro seg kontroll. 159 km/t i 100-sone. Promille. Støy, høy musikk, ansamlinger.,


God søndag! Våkner opp til sol og blå himmel. Ble en fin lørdag, og prognosene tyder på nok en fin dag i vårt distrikt. Yr nevner mulige temperaturer opp mot 15 grader.


status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag i Øst. Blant annet en del ansamlinger med biler i Follo og Romerike.


Så langt ingen meldinger om dramatiske hendelser i vårt distrikt, men her er noe av det som har skjedd..Sjåfør med falske kjennetegn unndro seg kontroll..
Fredrikstad
-søndag
Kl 10.21
Politiet ber søndag formiddag om tips etter at bil unndro seg politikontroll i Fredrikstad. Ved observasjon av svart Volkswagen Passat, med påsatt falske kjennemerker BR20632 ring 02800.


159 km/ i sone
Askim
Kl 15.00
E18. Askimporten. Utrykningspolitiet har målt en bil i gjennomsnittshastighet 159km/t i 100-sone. Fører av bilen anmeldes.144 km/t i 100-sone
Askim
Kl 23.07
E18. UP har stanset fører som kjørte i over 144 km/t i 100 sone. Anmeldt og førerkort beslaglagt.Alkoholpåvirket
Sarpsborg
Kl 11.06
Politipatrulje stanset bil. Fører var alkoholpåvirket, og blir anmeldt. Førerkortet beslaglagt.SveipStøy, høy musikk, ansamling
Øst
Kl 03.28
Øst politidistrikt: Har hatt store utfordringer i natt med ansamlinger av opptil flere hundre biler på forskjellige steder. Bilene var først i Follo og ble bortvist fra flere steder der, før de flyttet seg til ulike steder på Romerike hvor de også ble bortvist.
Mye klager på støy, høy musikk, kappkjøring på E6 og annen uvettig kjøring. De har også flere steder vært til hinder/ blokkert for øvrig trafikk. På Jessheim ble en bilfører anmeldt for uaktsom kjøring.