april 22

CC Cowboys slipper diger jubileumsboks på 30-årsdagen


CC Cowboys fortsetter 30-årsjubileet med å slippe en stor jubileumsboks som inneholder hele deres historiske karriere. Dette skjer på selve 30-årsdagen, fredag 24. april opplyser Drabant Music i en melding:CC Cowboys – 1990-2020 er intet mindre enn et must for alle fans av CC Cowboys der ute. Vi snakker om en boks som inneholder alle de 11 studioalbumene i remastrede versjoner, og dessuten et splitter nytt livealbum fra Athletic Sound Studio i Halden (hvor Blodsbrødre ble innspilt). Totalt er dette 133 låter fra CC Cowboys sin historiske karriere som ett av norges største, lengstlevende og mest hardtarbeidende band!
Boksen, som er tilgjengelig på CD og vinyl, inneholder i tillegg en fantastisk fin booklet med både gamle og nye bilder, alle tekstene, og liner notes av Tom Skjæklesæther.Drive in

Som en del av feiringen ble også innspillingen av livealbumet Athletic Sound Live-Sessions filmet, og har blitt til konsertfilmen CC Cowboys: Tilbake til Halden. Denne vises fredag 24. april på drive-inn kino på Tollbodsplassen i Fredrikstad. Billetter finner du her!

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: «Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum». Deres første album, Blodsbrødre, solgte 90 000 eksemplarer, og singelen «Harry» solgte 20 000. Senest ut var 2018s Perfekt normal, som blant annet ble omtalt som «overraskende vital fra Fredrikstads svar på Rolling Stones» av Dagbladet.Høsten 2020 kommer det 12. studioalbumet fra bandet, og vi har allerede fått den første smakebiten med singlen «Kom deg løs» som for øyeblikket er B-listet hos NRK P1. Med andre ord blir dette året en eneste stor fest for CC Cowboys, og gutta er mer enn klare for det hele.


På vent

Av naturlige årsaker er de tidligere annonserte turnéplanene foreløpig satt «på vent», da det er myndighetenes beslutninger som kommer til å påvirke hvilke jobber som kan gjennomføres, og hvilke jobber som må flyttes til 2021.