april 24

God fredag! Status iøstfold: Truet politipatrulje med balltre. Boligbrann. Sparket etter ambulansepersonell

God fredag, straks helg. Våkner opp til lettere overskya vær og 7-8 grader. Har vært en FIN uke, med mye pent vær og gode anledninger til friluftsliv. Mange som har brukt dagene langs svaberg og i skog og mark.status iøstfold

Politi og nødetater har hatt travle dager i slutten av uka. Her har vi samlet noe av det som har skjedd de siste 48 timene ..,Truet politipatrulje med balltre..
Sarpsborg
Kl 02.24
Patruljen kom over 2 menn i 20 årene på Borgenhaugen. Den ene mannen oppførte seg truende mot patruljen med et balltre, men la dette raskt fra seg da han ble bedt om det. I tillegg var de i besittelse av narkotika og kniv. Begge er kjenninger og ble pågrepet.Boligbrann i Råde..
Råde
Kl 06.38
Melding om brann i enebolig i Ørneveien. Ingen skal oppholde seg i boligen. Brannvesenet har kontroll på stedet. En nabo til adressen har fått i seg noe røyk i forbindelse med at han forsøkte å slukke brannen, blir sjekket av helse på stedet.
Sparket etter ambulansepersonellet
Moss
Kl 23.45
Beruset mann i 20 årene innbragt arrest etter krangel med en kvinne i Kongens gate. Blir anmeldt. Kvinnen i 20 årene ble også innbrakt drukkenskapsarresten. Var beruset og utagerende mot patruljen. Blant annet spyttet hun en tjenestemann i ansiktet og sparket etter ambulansepersonellet, som ville ta en sjekke av henne. Blir anmeldt.
Bortvist fra landet
Halden
Kl. 2330
Kl 23.30 stanset en av våre grensepatruljer en svensk borger på gamle Svinesundbrua. Vedkommende kjørte i beruset tilstand og vil bli anmeldt for dette. Også bortvist fra landet da hun ikke hadde gyldig innreisegrunnlag. Kvinne i 30-årene.Politiet sjekket opp forhold på strender
HALDEN
Kl 17.16
Indre havn og omegn. Politiet har vært ute på strender osv for å snakke med publikum og minne om hensynet til smittevern og tiltak for dette. Videre ble det gjennomført promilletest av 5 båtførere. Alle var med negativt resultat.
Sykkel mot lastebil
Spydeberg
Kl 15.50
Tunveien. Politiet har mottatt melding om en trafikkulykke på stedet. Syklist mot en lastebil. Det er trolig ikke store personskader. Ambulanse og politi på vei til stedet. Ambulanse har sjekket syklisten. Kun små skader som skrubbsår osv.