april 24

Ida Melbo Øystese blir ny politimester i Øst politidistrikt


Foto via Politiet


Ny politimester

Ida Melbo Øystese blir ny politimester i Øst politidistrikt. Øystese har vært konstituert som politimester i samme distrikt de siste syv månedene.-Jeg er svært glad for at Ida Melbo Øystese søkte og nå har takket ja til stillingen som politimester i Øst. Som konstituert politimester har Ida vist at hun er tett på folkene sine, samtidig som hun evner å se langt fram og ta kloke valg for distriktet og etaten som helhet, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.
Hun legger til at Melbo Øystese har lang og bred erfaring i og utenfor etaten.
Med sterke lederegenskaper og gode forståelse for politiets rolle og samfunnsoppdrag er dette et godt valg av politimester for distriktet, sier Bjørnland.
Ida Melbo Øystese kjenner Øst politidistrikt godt både som visepolitimester og det siste halve året som konstituert politimester.


Glad for tillit

-Jeg er veldig glad for at jeg har fått denne tilliten og ser frem til å kunne fortsette arbeidet med å videreutvikle og styrke Øst politidistrikt, sammen med alle de dyktige og erfarne medarbeiderne vi har, sier Ida Melbo Øystese i en melding:


Å være politimester for landets nest største politidistrikt, er et ansvar jeg kjenner på hver dag og jeg er både takknemlig og ydmyk for å få denne muligheten. Nå ser jeg frem til å kunne fortsette arbeidet med å skape et trygt samfunn for innbyggerne i Øst politidistrikt og en god arbeidsplass for alle mine kolleger, avslutter hun.