april 26

God søndag! Status iøstfold: Dramatisk for personer i campingbil. Hadde ikke lov til å føre utenlandsregistrert bil. SpikermatteGod søndag! Våkner opp til 5-6 grader, sol og lettskya vær. Prognosene tyder på en fin søndag med ganske fint vær. Er siste helg i april måned.status iøstfold

Politi og nødetater har vi innsats gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd.,Brann i campingbil
Hvaler
Kl 01.15
Meldt om brann i campingbil på Sand Marina. Ikke fare for spredning. Campingbil som trolig er overtent skal ha propanflasker. Brannvesenet får etterhvert kontroll. 5 personer som har forsøkt å slukke brannen sjekkes av ambulanse. Ingen av disse er alvorlig skadet. Ukjent brannårsak.
Mange henvendelser
Øst
Kl 01.44
-Vi får mange meldinger på ansamlinger russ med dertil støy og ansamlinger av bil-entusiaster som heller ikke er lydløse. Politiet forsøker ut fra kapasitet å kjøre på flest mulig klagesteder forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt.

..hadde ikke liv til å føre utenlandsregistrert bil
Sarpsborg
Kl02.14
Patrulje stanset svensk-registret bil. Fører har ikke førerkort. Nordmann i 40 årene blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Skatte-etaten blir også varslet om hendelsen, da vedkommende ikke hadde lov til å kjøre utenlandsregistrert bil.Vannlekkasje .,
Fredrikstad
Kl 16.03
Nødetatene på stedet etter melding om røykutvikling fra Havnelageret i Storgata. Formentlig vannrør som har sprukket, og utløst alarm på stedet. Det er bekreftet at det ikke har brent på stedet.
LørdagsformiddagStoppet med spikermatte
Sarpsborg – E6
Kl 12.00
Flere politienheter på stedet. En mannsperson i utenlandsk registrert personbil ble bortvist på Svinesund ved ankomst Norge, men valgte å overse bortvisningen fra landet og kjørte nordover i normal hastighet uten å stanse på tegn fra politi. Bilen etterhvert stanset med tvang med bruk av spikermatte og politibiler. Føreren satte seg kraftig opp og blir kjørt arrest. Det er foreløpig ukjent grunn til at han ikke ville stanse på tegn og unnlate å etterkomme bortvisningen på grenseovergangen.