mai 01

Hedrer sjøfolk 1. mai


Under koronakrisen spiller sjøfolk en særlig viktig rolle i å holde samfunnsmaskineriet i gang over hele verden. Sammen med det internasjonale rederiforbundet (ICS) og Norges Rederiforbund, deltar Color Line i en felles markering 1. mai.


Kl 12.00

Markeringen vil skje klokken 12.00 ved at skip i havner globalt vil støte i skipsfløyta opplyser Color Line i en melding:– Vi er glade for å være med på denne verdensomspennende, felles markeringen, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Helge Otto Mathisen i Color Line.


Permittert

Rederiet har for tiden nærmere 2 200 permitterte og de fleste av disse er sjøfolk. – Color Line håper å komme i gang så snart som mulig både for å sikre arbeid til våre egne ansatte, men også for å bidra til at turister kommer til Norge, sier Mathisen.Color Line er det eneste rederiet i den internasjonale passasjertrafikken mellom Norge og utlandet med skip i norsk skipsregister, med norsk eierskap og med norsk hovedkontor.


——


Under koronakrisen spiller sjøfolk en særlig viktig rolle i å holde samfunnsmaskineriet i gang over hele verden. Foto: Color Line.