mai 08

God fredag! Status iøstfold: Frigjøringsdagen. 192 km/t i 100-sone. Front mot front. Russ fratatt «musikk-kobling»God fredag, er 8.mai og Frigjøringsdagen. Våkner opp til sol og blå himmel – også i dag. Prognosene fra Yr tyder på en fin dag.


8.mai

− I dag flagger vi over hele landet, akkurat slik vi gjorde på denne dagen for 75 år siden. Fred og frihet er ikke noe vi har fått gratis, og vi må aldri glemme denne viktige delen av vår historie, sier statsminister Erna Solberg.Status iøstfold

Politi og nødetater er i tjeneste og følger opp små og store saker. Her er noe av det som har skjedd de siste 24 timeneFront mot front
Fredrikstad
Kl 07.35
Torp. FV22 Kjølstadløkka. Nødetatene på stedet ifm front mot front-ulykke. Ulykke mellom personbil og bobil. Totalt tre personer involvert. Passasjer i bilen kjøres til Kalnes med smerter i hodet. Fører av bil kjøres til legevakt. Fører av bobil er uskadet.Russe-støy
Rudskogen
Kl 01.50
Melding om russ som har samlet seg på Rudskogen, spiller høy musikk som er til sjenanse. Gjentakende problem. En patrulje ble sendt til stedet. En av russebilene utmerket seg med å spille ekstremt høyt. Aktuell bil har tidligere fått en advarsel for lignende forhold. Derfor ble det denne gangen fjernet en vital del til lydanlegget.Promille
Fredrikstad
Kl 03.56
Rett før Kl 04.00 stanset en politipatrulje en bil på Lisleby. Fører, en øst-europeisk kvinne i 20-årene, blåste til langt over lovlig verdi på alkometeret. Nødvendige prøve sikret. Damen hadde heller ikke gyldig førerkort og blir anmeldt for dette også.192 km/t i 100-sone
Hobøl
Kl 21.30
En sjåfør ble torsdag kveld stanset på E18 grunnet drøy hastighetsovertredelse. 192 Km/t i 100 sone. Utenlandsk borger besluttet pågrepetKjørte ut av veien
Degernes
kl 22.56
Melding om en bil som har kjørt ut av veien i nærheten av Laksen. Vært to personer i bilen, disse ble hentet før politiet kom til stedet. Bileier oppsøkt på en adresse i Askim, fremstod beruset og nødvendige prøver tatt. Mistenkte er i 20-årene.Fartskontroll
Råde
Kl 21.36
UP stanset en travel sjåfør – hastighet 122/80 km t sone. Førerkortbeslag. Kontroll avsluttet. 13 forenklede forelegg grunnet hastighet. 2 førerkortbeslag
Trafikkontroll
Sarpsborg
Kl 12.57
Korsgata. UP har avholdt trafikkontroll ved stoppskilt. Resultatet ble 6 forenklede forelegg for ikke å ha stanset ved skilt og 1 forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon.