mai 11

God mandag! Status iøstfold: Høygravid kvinne til rette. Meget beruset vogntog-sjåfør stoppet på E6 etter varsel..


God mandag! Våkner opp til fuglekvitter, sol og blå himmel. Prognosene for dagen er bra, men greit å beregne at det blir noe kjøligere en periode.


Nyhetsbildet

Nyhetsbildet mandag morgen preges av at mange elever er tilbake på skole. Samtidig er det forskjellige vinklinger om økonomiske konsekvenser av koronavirus.

I Frankrike åpnes det også nå mer opp i samfunnet – etter en lang periode med nedstengning.status iøstfold

Politet er i innsats, og aktive i trafikken. UP følger opp fartsgrenser og ruspåvirkede sjåfører. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..

Høygravid kvinne til rette
Halden
Kl 01.25
Høygravid kvinne på 26 år var i en periode savnet i Halden. Hun forsvant fra Brødløsområdet rundt klokken 23:00. Rett før Kl 03.00 kom melding om at kvinnen var kommet til rette. – Den savnede kvinnen er kommet til rette igjen, er nå i trygge hender fortalte operasjonsleder ved Øst politidistrikt.Meget beruset vogntog-sjåfør stoppet på E6 etter varsel..
Sarpsborg
Kl 19.53
Politiet fikk melding om et vogntog som vinglet på E6 søndagskveld. Ble etterhvert stanset av en politipatrulje. Fører var meget beruset og blåste til langt over lovlig verdi. Fører pågrepet. Politiet takker bilisten som varslet politietKjørte i grøfta
Larkollen
Kl 02.20
Sanneveien. Singelulykke. En bil har kjørt ut i grøfta. Ingen personskade. Fører er en ung mann i slutten av tenårene. Viser seg at han ikke innehar gyldig førerkort. Anmeldes.