mai 12

Har solgt hytte i Fredrikstad med prisantydning 38 millioner. Hubukta..

Elkjøp- og XXL-gründer Tore Tidemandsen har solgt familiens landsted i Onsøy utenfor Fredrikstad. Det skriver Dagens Næringsliv i en artikkel. Salget skal ha skjedd på mandag.Hubukta, Onsøy: Sommerro – en helt unik fritidseiendom på 62 daa, med hageanlegg og flotte bygninger. Her kan du se Finn-annonse med flotte bilder av hele eiendommen


Fornøyd

Den konkrete prisen er ikke offisiell, men både selger og ny kjøper skal være fornøyd. Hytta ligger i Hubukta ikke langt fra badestedet Foten. – Vi kommenterer ikke prisen, sier Per Olav Borgås, daglig leder Privatmegleren Fredrikstad


-Ikke sett maken

– På mine 23 år som eiendomsmegler har jeg aldri sett maken, sa eiendomsmegler Lars-Ketil Liane til DN i forbindelse med tidligere omtale av eiendommen.


– Hvorfor jeg har solgt? Det handler rett og slett om tiden. Vi har ikke fått brukt det så ofte som vi burde, sier Tidemandsen til DN etter at salget er i havn.