mai 12

Signerer ut 2022. Gaute Vetti
-Jeg er veldig fornøyd. Dette er et prosjekt jeg har tro på og det virker som om Sarpsborg 08 har tro på meg. Det virker som en fin match og jeg tror jeg kan utvikle meg fint videre her, sier 21-åringen via klubbens nettsider:Håper på skadefritt i 2020

Etter å ha trøblet med en skade tidlig i oppkjøringen, har Vetti de siste ukene vært med for fullt. Nå satser unggutten på en lengre periode skadefri.


-Jeg har vært med på noen nedturer, men flest fantastiske øyeblikk. De ønsker jeg å få fler av og dele med klubb og fans. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.Tror på «Sarpsborg 08-pakka»

Da Stahre kom inn, føltes det som det ble en ny giv her. Det merkes på alle plan og føles veldig bra akkurat nå. Alle fikk en ny boost og til tross for koronatiden, virker det som det er god stemning. Jeg har tro på hele Sarpsborg 08-pakka, sier Vetti.—-


Aktuell link | foto via S08