mai 13

Joachim Thomassen har skrevet under en ny avtale med Sarpsborg 08 ut 2023-sesongen.-Kontrakta trår ikke i kraft før i 2021. Det handler litt om situasjonen klubben er i. Folk er permittert og lønnskutt er ute og går, så jeg ønsker at den først og fremst skal gjelde fra 2021, sier Joachim Thomassen via klubbens nettsider:


Yven-gutten er den tredje i rekken etter Ole Jørgen Halvorsen og Gaute Vetti til å signere ny kontrakt de siste dagene.-Det har vært mye utskfitninger de siste årene. Nå har vi fått på plass noen fine spillere med erfaring og noen på vei opp og fram. Det er en fin miks, så vet jeg at klubben er i samtaler med flere av spillerne våre. Får vi på plass mer, er fundamentet for en god framtid lagt, sier kapteinen.Vil vinne noe med Sarpsborg 08

-Vi har vært med på veldig mye. Vi har vært i Europa og spilt noen cupfinaler, men vi har ikke vunnet noe. Det er ambisjonen vår. Vi skal utvikle oss og har mye å revansjere etter i fjor. Det starter allerede nå. Jeg har veldig tro på framtiden. Vi har gjort mye riktig fra januar av og brukt koronalockouten veldig bra.

—-


Aktuell link | S08