mai 14

-Ikke møt opp på trafikkstasjonen uten time


Statens vegvesen må daglig avvise kunder som møter opp på trafikkstasjonene uten å ha bestilt time. Trafikkstasjonene er bare åpne for de som har bestilt time opplyser Vegvesenet i en melding:– Vi ønsker at de som har et ærend på trafikkstasjonen unngår bomtur, det stjeler tid fra både kunder og ansatte. Mange er vant til å bare kunne stikke innom, men vi har ikke drop-in. Selv om du bare skal hente et skilt må du bestille time på forhånd, forteller Frode Børstad, avdelingsdirektør i Statens vegvesen.Bestill time på vegvesen.no

På vegvesen.no kan du bestille time for teoriprøve, fornyelse og innbytte av førerkort, registrering av kjøretøy og skilt, det vil si alt du kan ordne i skranken på trafikkstasjonen


Kjøretøykontroll bestiller du som vanlig via vegvesen.no/dinsideDet er trafikkskolene som bestiller oppkjøring