mai 16

God lørdag! Status iøstfold: Bil totalskadd etter ulykke – sjåfør til sykehus. Støveksplosjon. Fikk bil i blomsterbedet – sjåfør gikk fra stedet..God lørdag, er 16.mai i dag. Våkner opp til overskya vær, litt småkjølig temperatur og en svart kopp kaffe. Håper uka har vært Ok.status iøstfold

Nødetatene er i jobb, og følger opp små og store hendelser. Her er noe av det som har skjedd de siste 24 timene ..,
Bil totalskadd etter ulykke. Sjåfør til sykehus
Fredrikstad
Kl 06.02
Saltnesveien / Manstad. Politiet på stedet etter melding om bil som har kjørt ut. 1 person er tatt ut av bilen. Ambulanse har ankommet stedet. Bilen er totalskadd. I forbindelse med utforkjøringen har bilen dratt med seg et kumlokk. Vegtrafikksentralen er varslet og sender ut entreprenør. Fører kjøres til sykehus. Ukjent skadegrad,men våken og gjør rede for seg. Anmeldes for kjøring i ruspåvirket tilstand.
Fikk bil i hagen, sjåfør gikk fra stedet..
Moss
Kl 03.04
Beboer i Kleiva fått bil inn på sin eiendom. Hensatt i blomsterbed. Kvinnelig fører gått fra stedet
Støy fra russ
Sarpsborg
Kl 03.00
Melding om støy fra russ på Esso Hafslund
Etterlyser stjålet båt
Fredrikstad
Kl 21.30
Engelsviken. I tidsrommet onsdag kveld og frem til fredag ca kl 17 er det stjålet en Yamaring 76 DC med en Yamaha 250 hk motor. Det er ikke noe reg.nr festet på båten, men det skal ligge reg.nr i vinduet BBO217. Tips mottas på 02800

Beruset sjåfør
Askim
Kl 02.55
Beruset fører stanset på SlituStøv-eksplosjon på Borregaard
Sarpsborg
Kl 19.28
Nødetatene rykker ut til Borregaard etter mld om mulig brann i en silo. Det har vært en støveksplosjon, og brannvesenet er inne og sjekker. Brannvesenet sjekket ut aktuelt bygg, ingen brann og ingen personer skadet. Industrivernet på stedet har tatt over, nødetatene avslutter.Sveip LørenskogGikk til angrep på politiet
Lørenskog
Kl 03.35
Politiet vært på en privatadresse på Fjellhamar etter melding om støy. På stedet møtte vi en svært aggressiv mann som gikk til angrep på politiet. Mannen anmeldes for trusler og forulemping mot politiet. Innbringes arrest og sak opprettes.